LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Εμπιστευθείτε τα Skourasmed για τη μόνιμη αποτρίχωσή σας με laser Αλεξανδρίτη νέας γενιάς.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Το Laser αποτρίχωσης είναι πηγή φωτός που εκπέμπει φως , το οποίο στοχεύει στη χρωστική του δέρματος, τη μελανίνη. Είναι μηχάνημα καταστροφής τριχοθυλακίων και οδηγεί στη σταθερή μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Υπάρχουν πολλά είδη Laser αποτρίχωσης (Nd Yang, Διοδικό κ.ά. ) όμως, μετά από πολλές μελέτες το Laser alexandrite (755 nm) αποδείχτηκε ως το πιο αποτελεσματικό.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;

Σε κάθε θεραπεία θα πρέπει να ακολουθείται ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο ασφαλείας και χρήση ειδικών προστατευτικών γυαλιών. Θα πρέπει να εφαρμόζεται από εκπαιδευμένο χειριστή σε ένα περιβάλλον κατάλληλα διαμορφωμένο.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Η λανθασμένη χρήση του μηχανήματος μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση, καθώς και σε έγκαυμα, που κυμαίνεται από ήπιο έως εκτεταμένο , ανάλογα από τη βλάβη. Αν όμως εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό , τότε το Laser, που είναι πηγή φωτός, είναι η καταλληλότερη μέθοδος αποτρίχωσης. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ποιο χώρο απευθυνόμαστε.

ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, καθώς δρα μόνο στο επίπεδο του δέρματος και ουδέποτε επηρεάζει λεμφαδένες, μαστούς, ωοθήκες ή άλλα όργανα. Λόγω της τόσο εκλεκτικής δράσης του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Η διάρκεια της εφαρμογής εξαρτάται από την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται και δεν ξεπερνά τις δύο ώρες, σε περίπτωση που εφαρμοστεί σε όλο το σώμα.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Οι συνεδρίες θα πρέπει να γίνονται μόλις υπάρχει επανέκφυση τριχοφυΐας και όχι συντομότερα από 35-40 ημέρες. Το διάστημα αυτό σταδιακά αυξάνεται ώστε να φτάσουμε στη διαδικασία συντήρησης με εφαρμογή 1-2 φορές το χρόνο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
  • Να μην χρησιμοποιηθεί καμία άλλη μέθοδος αποτρίχωσης για τουλάχιστον 20 ημέρες που να επηρεάζει το θύλακα της τρίχας (τσιμπιδάκι, κερί κ.λ.π.).
  • Να μην υπάρχει τριχοφυΐα στην υπό θεραπεία περιοχή > 1 mm, με εξαίρεση την περιοχή του προσώπου.
  • Συνιστάται φωτοπροστασία πριν και μετά καθώς και χρήση ειδικών κρεμών.
  • Πριν από κάθε εφαρμογή ενημερώστε για νοσήματα από τα οποία πάσχετε καθώς και για φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε.

ΦΩΤΟΛΥΣΗ - IPL

Η φωτοαποτρίχωση με παλμικό φως είναι μία μέθοδος μόνιμης και ανώδυνης αποτρίχωσης, κατά την οποία εκπέμπεται παλμικό φως στην τρίχα. Το φως απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας και μεταφέρεται στο θύλακά της, όπου και τον καταστρέφει, χωρίς όμως να κινδυνεύει η επιδερμίδα.

Η κάθε συνεδρία είναι σύντομη και ανώδυνη. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και συνήθως απαιτούνται 7-9 συνεδρίες για να ολοκληρωθεί η θεραπεία και να απαλλαγούμε μόνιμα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Εισαγωγή ενζύμων στην περιοχή που παρουσιάζει τριχοφυΐα, μετά την αποτρίχωση. Τα ένζυμα έχουν κερατολυτικές ιδιότητες που καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας, επιβραδύνοντας και εξαφανίζοντας σταδιακά την επανέκφυσή της.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ (ΡΙΖΙΚΗ) ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Καταστροφή της τριχοφυΐας, με τη διοχέτευση ρεύματος μέσω ειδικής, αποστειρωμένης βελόνας, η οποία εισέρχεται στο θύλακα της κάθε τρίχας. Η μέθοδος ενδείκνυται για μικρές περιοχές (πρόσωπο, στήθος) και προσφέρει μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα.

ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τσακάλωφ 8
210 36.13.858

ΓΛΥΦΑΔΑ

Α. Παπανδρέου 11
210 89.82.233

ΚΗΦΙΣΙΑ

Κολοκοτρώνη 5
210 80.19.141

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λ. Κηφισίας 32, (πύργος Atrina)
210 68.45.036

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 50
2310 282.550

ΡΟΔΟΣ

Αμερικής 42
22410 25.506