VANQUISH - EXILIS

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μία μεγάλη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη σημειώθηκε πρόσφατα στις Η.Π.Α., καθιστώντας την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας μια απλή και τελείως ανώδυνη υπόθεση. Η νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης χωρίς επαφή με το δέρμα και χωρίς πόνο (PAINLESS, CONTACTLESS) ονομάζεται “Vanquish” και εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα.

Τα ιατρικά κέντρα αισθητικής SkourasMed, με την 20ετή εξειδίκευσή τους στη Λιποαναρρόφηση και στην Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση, έφεραν πρώτα στην Ευρώπη τη θεραπεία, δημιουργώντας την αποκλειστική, υπερσύγχρονη μονάδα εφαρμογής Vanquish στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με την εκπομπή Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό, μέσω ενός ενιαίου πεδίου που σαρώνει το λίπος.

Ο ειδικός βραχίονας του μηχανήματος, που αποτελείται από 3 κινούμενα panels, «αγκαλιάζει» με ακρίβεια το σώμα και εκπέμπει ραδιοσυχνότητες από απόσταση (3cm από το δέρμα), αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού (45-46°C). Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους. Σε κάθε συνεδρία, καλύπτεται ομοιογενώς όλη η περιοχή που παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα και όχι τμηματικά, κάτι το οποίο εξασφαλίζει το γρήγορο αλλά και συμμετρικό αποτέλεσμα.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Για πρώτη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να διοχετεύσουμε ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος μέσω πεδίου, χωρίς να ακουμπάμε το δέρμα με κάποια κεφαλή. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού στο λίπος δεν έχουμε νεύρα και δεν αισθανόμαστε τη θερμότητα, ενώ στο δέρμα, λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 40°C. Ο ασθενής αισθάνεται μία ήπια ζέστη στην περιοχή, που παρομοιάζεται με την αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου.

ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Η θεραπεια αντιμετωπίζει το πρόβλημα του τοπικού πάχους, τόσο στην κοιλιά και στο σωσίβιο της λεκάνης, όσο και στους μηρούς, καλύπτοντας την περιφέρεια και τα εσωτερικά των μηρών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης. Σε περίπτωση που μετά τις θεραπείες αυξηθεί το βάρος, η κατανομή είναι πιο συμμετρική. Επιπλέον, ενώ ο ασθενής χάνει πόντους, προκαλείται και σύσφιγξη δέρματος, αφού οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ VANQUISH - EXILIS

Μετά το Vanquish, τα SkourasMed έφεραν στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο μηχάνημα σύσφιγξης δέρματος και λιποδιάλυσης “Exilis”, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη, το “αδερφακι” του Vanquish, αφού με τις ειδικές κεφαλές που διαθέτει, μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας οπουδήποτε κι αν εμφανίζεται.

Για τις μεγάλες επιφάνειες του σώματος (κοιλιά και μηροί) επιλέγουμε το Vanquish, ενώ για μικρότερες περιοχές (μπράτσα, γόνατα, στήθος, πλάτη) το Exilis προσφέρει εντατική λιποδιάλυση και σύσφιγξη. Συνεπώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για ολική αναμόρφωση σώματος, με μόνιμη αντιμετώπιση της τοπικής συσσώρευσης λίπους και ανόρθωση του χαλαρού δέρματος.

Βέβαια, το Exilis εφαρμόζεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα και στο πρόσωπο, σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο, όπου απαιτείται λιποδιάλυση και ανόρθωση του δέρματος για το ιδανικό αποτέλεσμα, ο λαιμός, οι παρειές και τα βλέφαρα.

Το πρωτόκολλο VANQUISH - EXILIS εφαρμόζεται κατ’αποκλειστικότητα από τα SkourasMed.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Λόγω της ταυτόχρονης λιποδιάλυσης και σύσφιγξης του δέρματος, το VANQUISH - EXILIS προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Η επιφανειακή συσσώρευση του λίπους, που δίνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα, μειώνεται δραστικά ενώ η βελτιωμένη κατάσταση του δέρματος ολοκληρώνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Ο αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται, ανάλογα με το πρόβλημα και την περιοχή. Ξεκινώντας, λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό και γίνεται αναλυτική λιπομέτρηση, όπου εξετάζεται η συσσώρευση λίπους ανά περιοχή του σώματος. Στη συνέχεια προτείνεται ο κατάλληλος συνδυασμός Vanquish και Exilis που ταιριάζει στον κάθε ασθενή.

Μετά από κάθε συνεδρία, επαναλαμβάνεται η μέτρηση, έτσι ώστε ο ασθενής να παρακολουθεί τα αποτελέσματα, έχοντας τη δυνατότητα να σταματήσει ανά πάσα στιγμή φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Τα Skourasmed σε αποκλειστική συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ εισέρχονται δυναμικά στον χώρο της αντιγήρανσης.

Με μία σειρά ειδικών εξετάσεων, μπορείτε να γνωρίσετε πλέον την προσωπική σας προδιάθεση στην πρόωρη γήρανση και να αντισταθείτε. Η επιβράδυνση της γήρανσης και η διατήρηση της βέλτιστής φυσικής κατάστασης είναι μια διαδικασία που απαιτεί υψηλή επιστημονική γνώση και πιστή προσαρμογή του ατόμου στα προτεινόμενα διορθωτικά μέσα.

Μετά από μία αιμοληψία στα Skourasmed το δείγμα αίματος αποστέλλεται στο εργαστήριο ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ και γίνονται οι κάτωθι αναλύσεις:

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Ανάλυση του μήκους των τελομερών και της ενεργότητας της τελομεράσης.

Τα τελομερή αποτελούν το βιολογικό ρολόι ηλικίας των σωματικών κυττάρων, ανακάλυψη που τιμήθηκε με βραβείο Nobel το 2009. Η τελομεράση είναι το υπεύθυνο ένζυμο για τη διατήρηση του μήκους των τελομερών. Ο προσδιορισμός του μήκους των τελομερών και της ενεργότητας της τελομεράσης είναι σημαντικός για τον καθορισμό της βιολογικής ηλικίας των κυττάρων.

Προσδιορισμός ποσότητας πρωτεοσώματος και οξειδωμένων πρωτεϊνών.

Το πρωτεόσωμα είναι ο βασικός πρωτεολυτικός μηχανισμός των κυττάρων, ανακάλυψη που τιμήθηκε με βραβείο Nobel το 2004. Κατά τη γήρανση ο μηχανισμός αυτός υπολειτουργεί με αποτέλεσμα τη συσσώρευση οξειδωμένων πρωτεϊνών. Η ενεργοποίησή της επιφέρει σημαντική καθυστέρηση της κυτταρικής γήρανσης.

Προσδιορισμός εκκρινόμενων επιπέδων ApoJ.

H ApoJ αποτελεί ειδικό δείκτη γήρανσης και χρόνιου stress και τα επίπεδά της αυξάνονται σημαντικά με την ηλικία.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Οι Κλινικοί Διαιτολόγοι των Skourasmed σε συνεργασία με το τμήμα αντιγήρανσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών προβαίνουν σε διατροφική συμβουλευτική και σχεδιασμό διαιτολογίου για αντιγήρανση βάσει των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων. Έτσι, εξατομικευμένη διατροφή στοχεύει σε μια νεανική εμφάνιση και βελτίωση της υγείας.

Βάσει των αποτελεσμάτων των ειδικών αναλύσεων αίματος και του γονιδιακού προφίλ, τα Skourasmed παράγουν εξατομικευμένα καλλυντικά με στόχο ένα δέρμα νεανικό, απομακρύνοντας τα σημάδια γήρανσης.

ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τσακάλωφ 8
210 36.13.858

ΓΛΥΦΑΔΑ

Α. Παπανδρέου 11
210 89.82.233

ΚΗΦΙΣΙΑ

Κολοκοτρώνη 5
210 80.19.141

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λ. Κηφισίας 32, (πύργος Atrina)
210 68.45.036

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 50
2310 282.550

ΡΟΔΟΣ

Αμερικής 42
22410 25.506