EXILIS

Tα SkourasMed, μετά την καινοτομία του Vanquish, φέρνουν από τις Η.Π.Α. την εξέλιξή του, το EXILIS. Αποτελεί την κορυφαία μέθοδο αναμόρφωσης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Ανώδυνα, αναίμακτα διαλύει λιποκύτταρα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα ορατό σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή.

Το EXILIS διαθέτει 2 κεφαλές, μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Από την 1η κιόλας εφαρμογή, ενεργοποιεί μέσω ραδιοσυχνοτήτων την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει το ήδη υπάρχον κολλαγόνο. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό. Προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα γύρω απο τα μάτια, εξαφανίζοντας τις σακούλες και ανορθώνοντας τα βλέφαρα.

Επίσης, στο διπλοσάγονο (προγούλι) διαλύει το λίπος και ταυτόχρονα ανορθώνει το δέρμα, αποκαθιστώντας άμεσα το χαλαρό περίγραμμα του προσώπου.

Δημιουργεί πρόσωπο λαμπερό, σφριγηλό χωρις ρυτίδες με ξεκούραστο βλέμμα και τέλειο περίγραμμα.

HIFU D.O.T LIFT - ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ LIFT

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία, που χρησιμοποιεί εστιασμένους υπερήχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς ή χρόνο ανάρρωσης.

Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο για ένα Αναίμακτο lift, γύρω από τα μάτια, αλλά και στα μπράτσα, την κοιλιά, στους γλουτούς και στους μηρούς, για τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος.

Με την τεχνολογία HIFU, επιτυγχάνουμε ένα 3D φυσικό “χτίσιμο” του προσώπου εστιάζοντας σε 3 διαφορετικά επίπεδα:

 • 1.5mm
 • 3.0mm
 • 4.5mm, στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυικών στοιβάδων (SMAS)

Η αντίδραση στα χαμηλά επίπεδα θερμικής ενέργειας των υπερήχων προκαλεί άμεση συστολή του δέρματος, ενώ στα ανώτερα επίπεδα διεγείρει την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου αναμορφώνεται, το διπλοσάγονο ανορθώνεται και τα βλέφαρα “ανοίγουν”.

RF - ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων στο χώρο της αισθητικής βασίζεται στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Κατά αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται διαθερμικά κύματα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα σφιχτό και σφριγηλό δέρμα. Το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται με την πρόοδο των συνεδριών και το πρόσωπο ανακτά τη νεανικότητά του.

SILK PEEL - ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Η μοναδικότητα της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό:

 • μιας ήπιας δερμοαπόξεσης
 • με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων

Καθώς η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλυστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρεί τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και ταυτόχρονα τροφοδοτει το δέρμα με θεραπευτικά διαλύματα, τα οποία είναι πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δέρματος.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ
 • Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος και γλυκερίνης, ελαττώνονται οι γραμμές και οι λεπτές ρυτίδες, ενώ επιτυγχάνεται ανάπλαση του κολλαγόνου.
 • Με το διάλυμα Βιταμίνης C με την αντιγηραντική δράση, περιορίζονται τα σημάδια της κόπωσης, το δέρμα ηρεμεί, φρεσκάρεται και καθαρίζεται.
 • Με την έγχυση σαλικυλικού οξέος με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, αντιμετωπίζονται προβλήματα ενεργού ακμής, ρυθμίζεται η λιπαρότητα και η υφή του δέρματος.
 • Με την έγχυση του λευκαντικού κοχικού οξέος, καταπολεμώνται οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες του δέρματος.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το πρόσωπο λάμπει, είναι βαθιά ενυδατωμένο και καθαρό, απαλλαγμένο από σμήγμα και ρύπους της ατμόσφαιρας. Η θεραπεία δεν προκαλεί ερεθισμό και μπορούμε να κυκλοφορήσουμε αμέσως μετά την εφαρμογή.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 2 ώρες και περιλαμβάνει:

 • Demaquillage
 • Peeling
 • Aτμόλουτρο
 • Εξαγωγή σμήγματος
 • Kαθαρισμό των πόρων του δέρματος
 • Εφαρμογή μασκών & ορών (ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος)
ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ;

Ο Βαθύς Καθαρισμός είναι απαραίτητος σε θεραπείες καταπολέμησης της ακμής, αλλά προτείνεται και στην αρχή κάθε θεραπείας (αντιγηραντικής, ενυδατικής, κ.λπ.), αφού μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα κάθε εφαρμογής που θα ακολουθήσει.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Λόγω του προσεκτικού χειρισμού της επιδερμίδας, το άτομο κυκλοφορεί

 • χωρίς πρόβλημα
 • χωρίς ερεθισμό ή έντονη ερυθρότητα

Οι διεσταλμένοι πόροι εξυγιαίνονται, το δέρμα αναπνέει και αναζωογονείται.

Ο Βαθύς Καθαρισμός μπορεί να συνδυαστεί με τα Χημικά peelings ή και με την Οξυγονοθεραπεία, την ίδια ημέρα, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΧΗΜΙΚΑ PEELINGS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PCA SKIN PEELINGS;

Η PCA SKIΝ από τις ΗΠΑ, η εταιρεία που προτείνεται από την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικής Προσώπου, προσφέρει πλέον και στην Ελλάδα τα χημικά peelings νέας γενιάς. Τα χημικά peelings όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης TCA (τριχλωροξικού οξέος), προκαλούν ερεθισμούς, απολέπιση, ερυθρότητα, κλπ.

Τα χημικά peelings νέας γενιάς δεν τραυματίζουν το δέρμα. Αντίθετα, προκαλούν αναγέννηση των κυττάρων μέσω του συνδυασμού διαφορετικών, ευεργετικών οξέων, που σε κατάλληλες αναλογίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε προσώπου, αναζωογονούν το δέρμα και αντιμετωπίζουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά προβλήματα. Με άλλα λόγια, η θεραπεία εξατομικεύεται απολύτως, δεν στηριζόμαστε πλέον σε μία ουσία –που προκαλεί απολέπιση- αλλά σε ποικιλία δραστικών ουσιών και οξέων που προσαρμόζονται στις ανάγκες του δέρματος.

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΟΥ;

Έπειτα από διάγνωση δέρματος, οι ειδικοί των SkourasMed θα σας προτείνουν το χημικό peeling με τις κατάλληλες δραστικές ουσίες για το δικό σας πρόσωπο: σαλικυλικό οξύ για το λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα, κοχικό οξύ για τη λεύκανση των πανάδων και των δυσχρωμιών, Βιταμίνη C και Βιταμίνη Α(ρετινόλη) για το ταλαιπωρημένο και πρόωρα γηρασμένο δέρμα, γλυκολικό οξύ για ανάπλαση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τριχλωροξικό οξύ εάν επιδιώκουμε απολέπιση και απομάκρυνση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος όταν έχουμε σημάδια και ουλές, κ.ά.

Το δέρμα μετά τη θεραπεία δεν θα είναι ερεθισμένο και δεν θα ξεφλουδίσει, εφόσον δε θέλουμε να ξεφλουδίσει.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το δέρμα αποκτά υγιή και λαμπερή όψη, αναπνέει, είναι φρέσκο και καθαρό. Ο ιδανικός αριθμός θεραπειών ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα, όμως αρκούν 2-3 εφαρμογές για άριστα αποτελέσματα. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας, χωρίς ίχνη ή κοκκινίλες, με ένα ροδαλό και όμορφο δέρμα.

ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Τονωτική, βαθιά αντιοξειδωτική θεραπεία οξυγόνωσης για το δέρμα, κατάλληλη για κάθε πρόσωπο, ηλικία και εποχή. Η θεραπεία εφαρμόζεται ακόμα και κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Η οξυγονοθεραπεία αποτελείται από 3 στάδια:

 • Ενεργοποίηση (αύξηση δραστηριότητας και αιμάτωσης του δέρματος)
 • Αποτοξίνωση (εισαγωγή τεχνητής αιμοσφαιρίνης)
 • Οξυγόνωση (προσφορά οξυγόνου)
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επιτυγχάνεται αύξηση του μεταβολισμού, βελτίωση των λειτουργιών των επιδερμικών κυττάρων, μπλοκάρισμα της δράσης των ελευθέρων ριζών, απομάκρυνση των τοξινών και κατά συνέπεια, καθυστέρηση της γήρανσης. Το δέρμα αναπνέει, ανακτά το υγιές του χρώμα και βελτιώνεται η οποιαδήποτε κατάστασή του.

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης δραστικών συστατικών στο δέρμα, η οποία στηρίζεται στο φαινόμενο του ηλεκτρομετασχηματισμού. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή, ενέσιμη μεσοθεραπεία, η τεχνική αυτή είναι εντελώς ανώδυνη. Ακόμα, με την εφαρμογή της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας, ο χρόνος επούλωσης μεταξύ των συνεδριών έχει ελαχιστοποιηθεί.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Με τη χρήση χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικού ρεύματος, οι μικροπόροι της μεμβράνης του κυττάρου γίνονται προσωρινά διαπερατοί και ανοίγουν, οπότε η απορρόφηση των ενεργών συστατικών που διοχετεύονται, πραγματοποιείται μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Οι ουσίες επιλέγονται ανάλογα με το πρόβλημα και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε:

 • Αντιγήρανση και τόνωση του δέρματος
 • Σύσφιγξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου
 • Βαθιά ενυδάτωση & λάμψη

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

To Restylane είναι ένα ενέσιμο εμφύτευμα βασισμένο στο υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας. Εγχύεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και αποκαθιστά τον όγκο και τη δομή της, μειώνοντας αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ρυτίδες και βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ - RESTYLANE VITAL

Συχνά, βλέπουμε γυναίκες με έντονα σημάδια πρόωρης γήρανσης, με ένα δέρμα σκοτεινό και θαμπό. Το Restylane Vital, αποκαθιστώντας την υδατική ισορροπία, βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας, δίνοντάς της μια φρέσκια και φυσική όψη. Mειώνει τα σημάδια της ηλικίας στην επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονήσει το πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος (ντεκολτέ) και τα χέρια.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΕΙΛΩΝ - RESTYLANE CLASSIC

Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη και μπορεί να τονίσει το περίγραμμα των χειλιών με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το ειδικά επεξεργασμένο για την περιοχή των χειλιών υαλουρονικό οξύ, είναι απολύτως ασφαλές, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους που εκτός από αφύσικα αποτελέσματα είχαν και ανεπιθύμητες παρενέργειες.

ΡΙΝΟΧΕΙΛΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΕΣ - RESTYLANE PERLANE

Μία από τις πιο συνήθεις εφαρμογές του Restylane είναι στις ρινοχειλικές αύλακες, στις γραμμές έκφρασης που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στη γωνία του στόματος. Το Restylane γεμίζει τις βαθιές αυτές ρυτίδες, δίνοντας μία πιο φρέσκια και νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο. Τα αποτελέσματά δε σε αυτήν την περιοχή, μπορεί να διαρκούν έως και ενάμιση χρόνο.

ΝΗΜΑΤΑ PDO

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο. Μπορεί όμως να του κλείσει το μάτι και να τον ξεγελάσει, όση χαλάρωση και αν αυτός προκαλέι στο πρόσωπο. Ιδανική αντιμετώπιση της χαλάρωσης είναι το lift. Καμία άλλη επεμβατική ή μη επεμβατική θεραπεία δεν μπορεί να φτάσει στο άψογο αποτέλεσμά του.

Σε περιπτώσεις όμως που για τον οποιονδήποτε λόγο ο ασθενής θέλει μία εναλλακτική μη επεμβατική λύση, η χρήση των νημάτων δίνει ένα πολύ φυσικό και άμεσο αποτέλεσμα.

Τα νέα απορροφήσιμα νήματα από πολυγαλακτικό οξύ που χρησιμοποιούνται, κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό που περιέχουν τα ράμματα των χειρουργικών επεμβάσεων. Είναι ασφαλή για τον οργανισμό και απορροφώνται απ’τους ιστούς σε μερικούς μήνες χωρίς καμία βλάβη.

Η θεραπεία γίνεται με άνεση και χωρίς πόνο στο ιατρείο, χωρίς τομές ή τοπική αναισθησία, παρά μόνο λίγη αναισθητική κρέμα εάν χρειαστεί.

Η τοποθέτηση πολλών νημάτων δημιουργεί ένα υποστηρικτικό πλέγμα που προκαλεί ανόρθωση και προσφέρει στήριξη των ιστών. Ο οργανισμός απορροφά το υλικό των νημάτων και στη θέση του παράγει κολλαγόνο, δημιουργώντας στην πορεία ένα πλέγμα κολλαγόνου.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30’, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή κατά 20-30%. Η βελτίωση τις επόμενες ημέρες είναι διαρκής, λόγω της παραγωγής κολλαγόνου. Αμέσως μετά τη θεραπεία, επιστρέφουμε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1,5 χρόνο.

ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τσακάλωφ 8
210 36.13.858

ΓΛΥΦΑΔΑ

Α. Παπανδρέου 11
210 89.82.233

ΚΗΦΙΣΙΑ

Κολοκοτρώνη 5
210 80.19.141

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λ. Κηφισίας 32, (πύργος Atrina)
210 68.45.036

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 50
2310 282.550

ΡΟΔΟΣ

Αμερικής 42
22410 25.506