LE SHAPE - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ LASER

H Laser Λιποδιάλυση στα SkourasMed εφαρμόζεται με το πιο σύγχρονο μηχάνημα Laser 1060nm, που προκαλεί μόνιμη διάλυση των λιποκυττάρων & την εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού πάχους μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σε κάθε συνεδρία, επιτυγχάνεται η μόνιμη διάλυση του 24% των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής, ανώδυνα και χωρίς χρόνο ανάρρωσης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η χρήση 1060nm παρουσιάζει τη μέγιστη απορρόφηση από τον λιπώδη ιστό.

Η διαρκής εκπομπή της ενέργειας του Laser στα 1060nm αυξάνει τα επίπεδα θερμοκρασίας του λιπώδους ιστού τοπικά μεταξύ 42-47 βαθμών Κελσίου, καταστρέφοντας μόνιμα την δομική τους ακεραιότητα (απόπτωση), ενώ η ταυτόχρονη διαρκής ψύξη της επιδερμίδας εξαλείφει οποιαδήποτε παρενέργεια στις ανώτερες δομές.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

H Laser Λιποδιάλυση εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, (κοιλιάς, σωσίβιο λεκάνης, πλάτη, εσωτερική & εξωτερική επιφάνεια μηρών, βραχίονες). Με το Laser LeShape, έχουμε απόλυτη ευελιξία κατά την εφαρμογή, αφού οι 4 κεφαλές του μηχανήματος προσαρμόζονται σε κάθε σχήμα σώματος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για ταχύτερο αποτέλεσμα, σε μόλις 25 λεπτά συνεδρίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε κάθε εφαρμογή του Laser Λιποδιάλυσης LeShape, επιτυγχάνεται μόνιμη διάλυση (απόπτωση) του 24% των λιποκυττάρων, ανώδυνα & χωρίς παρενέργειες στο δέρμα. Σε 4 εβδομάδες, έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους & στην αναλυτική λιπομέτρηση.

Οι επίπεδες κεφαλές του μηχανήματος, οι οποίες δεν προκαλούν αναρρόφηση, προσφέρουν ομοιόμορφα και φυσικά αποτελέσματα. Ο ασθενής χάνει πολλούς πόντους και βελτιώνει μόνιμα το σχήμα του σώματός του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Laser Λιποδιάλυσης LeShape εγγυάται την ασφαλή και αποτελεσματική εξάλειψη των λιποκυττάρων, αφού η χρήση μήκους κύματος 1060 nm δημιουργεί έναν μηχανισμό επιλεκτικής θερμόλυσης του λιπώδους ιστού, με τη μέγιστη απορρόφηση της ενέργειας να επιτυγχάνεται από τον λιπώδη ιστό, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται ελάχιστη απορρόφηση από το χόριο. Παράλληλα, η συνεχής ψύξη στις κεφαλές βελτιώνει την άνεση του ασθενούς & την ανώδυνη εφαρμογή.

Κατ’αυτόν τον τρόπο, το LeShape αντιμετωπίζει αποτελεσματικά περιοχές τοπικού πάχους σε μόλις 25 λεπτά, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς.

HIFU D.O.T LIFT - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία, που χρησιμοποιεί εστιασμένους υπερήχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς ή χρόνο ανάρρωσης.

Χρησιμοποιείται στα μπράτσα, στην κοιλιά, στους γλουτούς και στους μηρούς για τη σύσφιξη & ανόρθωση του χαλαρού δέρματος, καθώς και στο πρόσωπο για ένα Αναίμακτο lift & γύρω από τα μάτια.

Με την τεχνολογία HIFU, επιτυγχάνουμε ένα 3D φυσικό “χτίσιμο” του δέρματος, εστιάζοντας σε 3 διαφορετικά επίπεδα:

  • 1.5mm
  • 3.0mm
  • 4.5mm

Η αντίδραση στα χαμηλά επίπεδα θερμικής ενέργειας των υπερήχων προκαλεί άμεση συστολή του δέρματος, ενώ στα ανώτερα επίπεδα διεγείρει την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό & λείο, ανορθώνεται, η κυτταρίτιδα εξαλείφεται και το σχήμα του σώματος αναμορφώνεται ριζικά.

VANQUISH

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Τα SkourasMed σας προσφέρουν, πρώτα στην Ευρώπη, το Vanquish. Για πρώτη φορά, ηλιποδιάλυση γίνεται χωρίς επαφή με το δέρμα και χωρίς πόνο (PAINLESS, CONTACTLESS), καλύπτοντας ομοιογενώς σε κάθε συνεδρία όλη την περιοχή της κοιλιάς και του “σωσιβίου” σταπλάγια της λεκάνης ή την περιοχή των μηρών, της περιφέρειας και του γόνατος. Λόγω της ολοκληρωμένης κάλυψης της περιοχής, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε λίγες μόλις συνεδρίες (4-6 για ένα μέσο πρόβλημα) και προσφέρει απολύτως συμμετρική μείωση πόντων.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με τη διοχέτευση Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό, μέσω πεδίου, χωρίς επαφή με το δέρμα. Ο ειδικός βραχίονας παίρνει με ακρίβεια το σχήμα του κάθε σώματος και διοχετεύει ραδιοσυχνότητες αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδορίου ιστού (έως 45-46°C). Η θερμότητα προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία. Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση και σε περίπου 10 ημέρες έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους.

ΠΟΝΑΕΙ;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού στο λίπος δεν έχουμε νεύρα και δεν αισθανόμαστε τη θερμότητα, ενώ στο δέρμα, λόγω της έντονης αιματικής κυκλοφορίας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 41°C. Ο ασθενής αισθάνεται μία ήπια ζέστη στην περιοχή, που παρομοιάζεται με την αίσθηση ενός ζεστού μπάνιου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το πρόβλημα του τοπικού πάχους αντιμετωπίζεται μόνιμα, αφού τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό. Ο ασθενής χάνει πόντους, το δέρμα της περιοχής τονώνεται, η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται δραστικά αφού οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν και την παραγωγή κολλαγόνου, και το σώμα γίνεται πιο συμμετρικό.

EXILIS

Tα SkourasMed, μετά την καινοτομία του Vanquish, φέρνουν από τις Η.Π.Α. την εξέλιξή του, το EXILIS. Αποτελεί την κορυφαία μέθοδο αναμόρφωσης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Ανώδυνα, αναίμακτα διαλύει λιποκύτταρα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα ορατό σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή.

Το EXILIS διαθέτει 2 κεφαλές, μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα.

ΣΩΜΑ

Αντιμετωπίζει τη συσσώρευση λίπους και τη χαλάρωση του δέρματος σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος: εφαρμόζεται στα μπράτσα, στην πλάτη στα γόνατα, στους γλουτούς, στο μαστό. Αποτελεί την πιο δραστική μη επεμβατική μέθοδο για περιπτώσεις γυναικομαστίας στους ανδρες. Ακόμα, διαλύει την κυτταρίτιδα αφού είναι αποτελεσματικό τόσο στη λιποδιάλυση όσο και στην ισχυρή τόνωση του δέρματος.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ VANQUISH

Διαθέτοντας το Vanquish για την κάλυψη μεγάλων περιοχών του σώματος, όπως είναι η κοιλιά και οι μηροί, το Exilis μας δίνει πλέον τη δυνατότητα κάλυψης και οποιασδήποτε άλλης περιοχής. Έτσι, μπορούμε πλέον, με τον πρωτοποριακό συνδυασμό Vanquish - Exilis, να προσφέρουμε μία ολική αναμόρφωση του σώματος, δουλεύοντας σε ευρείες επιφάνειες αλλά και στη λεπτομέρεια, για το ιδανικό, τέλειο αποτέλεσμα.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι μία αναίμακτη μέθοδος λιποδιάλυσης και μόνιμης αντιμετώπισης του προβλήματος του τοπικού πάχους, που αξιοποιεί την ευαισθησία των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες για να εξαλείψει έναν μεγάλο αριθμό τους σε κάθε συνεδρία. Μέσω των ειδικών κεφαλών του μηχανήματος, καλύπτουμε ένα σημαντικό μέρος του προβλήματος τοπικού πάχους σε κάθε εφαρμογή, ψύχουμε το λίπος, ενώ αφήνουμε ανέπαφο και χωρίς τραυματισμό το δέρμα της περιοχής.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοσθεί σε οποιαδήποτε περιοχή παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, όπως στο σωσίβιο της λεκάνης, στην περιφέρεια των μηρών, στο γόνατο και στα μπράτσα. Οι κεφαλές διαφορετικών μεγεθών που έχουμε στη διάθεσή μας, εξασφαλίζουν την προσαρμογή της θεραπείας στο εκάστοτε πρόβλημα και στις διαφορετικές περιοχές του σώματος.

Ωστόσο, όταν το πρόβλημα είναι πολύ εκτενές και η περιοχή δεν καλύπτεται πλήρως από τις κεφαλές της κρυολιπόλυσης, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα, συνδυάζοντας την Κρυολιπόλυση με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση ή με το Vanquish, θεραπείες που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη περιοχών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η θεραπεία είναι ιδανική για τη μόνιμη εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού πάχους. Ο ασθενής χάνει αρκετούς πόντους και το σχήμα του σώματος αλλάζει.
Τα αποτελέσματα της Κρυολιπόλυσης είναι μόνιμα, αφού η θεραπεία διαλύει λιποκύτταρα μειώνοντας οριστικά τον αριθμό τους. Ακόμα και αν παχύνει ο ασθενής μετά τις θεραπείες, το βάρος κατανέμεται πλέον ομοιόμορφα, χωρίς τοπική εναπόθεση λίπους.

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Η λιποδιάλυση με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης εφαρμόζεται αποκλειστικά από γιατρούς και είναι μια ιατρική μέθοδος που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα τη μόνιμη, ανώδυνη, αναίμακτη και ασφαλή διάλυση του λίπους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Τοποθετούνται λεπτές (τριχοειδείς) και εύκαμπτες βελόνες εντός του υποδορίου ιστού στις περιοχές των λιπαποθηκών (μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα), όπου δηλαδή υπάρχει λίπος. Μέσω των βελονών αυτών διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, το οποίο αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνει τον καταβολισμό τους, με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους. Η κάθε συνεδρία, διάρκειας 1,5 ώρας, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα προκαλεί τόνωση και σύσφιγξη του δέρματος.

ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ;

Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Οι άνδρες υποβάλλονται στη θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπισθεί η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και του στομάχου ή στο σαγόνι, όπου εντοπίζονται οι βασικές λιπαποθήκες τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ;

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται καθημερινά. Καλό είναι όμως, να υπάρχει μεσοδιάστημα (2 φορές την εβδομάδα), ώστε να υπάρχει στο μεταξύ έλεγχος και παρακολούθηση των αποτελεσμάτων, δεδομένου ότι από τις πρώτες ημέρες βλέπουμε διαφορά στις περιοχές όπου δρούμε.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Κατά την πρώτη συνεδρία γίνεται μια πλήρης εξέταση του ατόμου, λαμβάνεται λεπτομερές ιστορικό, γίνεται μέτρηση και λιπομέτρηση και καθορίζεται κατά προσέγγιση ο αριθμός των θεραπειών. Για ένα μέσο πρόβλημα χρειάζονται περίπου 10 θεραπείες.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Μετά από κάθε συνεδρία έχουμε ήδη μετρήσιμα αποτελέσματα, η δε δράση της κάθε θεραπείας ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών, επιτυγχάνεται εξάλειψη του τοπικού πάχους ομοιόμορφα, χωρίς ουλές, χωρίς χαλάρωση, με ένα δέρμα υγιές και σφριγηλό.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ;

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, εφ’ όσον γίνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς. Είναι αναίμακτη, χωρίς επιπλοκές και κινδύνους. Είναι ανώδυνη. Κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος, διότι δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδορίου ιστού.

Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας το άτομο μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές του. Δεν απαιτείται κάποια φαρμακευτική αγωγή ή περίδεση στα σημεία όπου έχει εφαρμοστεί η ηλεκτρολιπόλυση. Δεν υπάρχουν σημάδια ή ουλές.

RF - ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων στο χώρο της αισθητικής βασίζεται στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Κατά αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται διαθερμικά κύματα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα σφιχτό και σφριγηλό δέρμα.

CAVITATION

Η λιποδιάλυση μέσω υπερήχων αποτελεί μία αποτελεσματική και ασφαλή τεχνική, η οποία επιτρέπει τη βελτίωση της σιλουέτας. Εφαρμόζεται σε περιοχές τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, μειώνοντας τον αριθμό των λιποκυττάρων, και συνδυάζεται με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση για βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η σπηλαίωση αποτελεί ένα φυσικό φαινόμενο, κατά το οποίο, με εφαρμογή ειδικής συχνότητας υπερήχων, σχηματίζονται φυσαλίδες αέρα μέσα στο λιπώδη ιστό. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και σπάζουν, οδηγώντας σε λύση των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων. Τα προϊόντα αποδόµησης των λιποκυττάρων αποβάλλονται µέσω της διούρησης από τον οργανισµό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το Cavitation προσφέρει μόνιμη απώλεια του λίπους. Η μείωση των πόντων και της κυτταρίτιδας είναι άμεση και όταν η θεραπεία συνδυάζεται με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους από το πρώτο δεκαήμερο.

ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Μέθοδος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της λεμφικής παροχέτευσης και της ποιότητας του δέρματος συνδυάζοντας μεθόδους και τεχνικές που χτυπούν το πρόβλημα στη ρίζα του, ώστε να βελτιωθεί η τοπική κυκλοφορία και να παροχετευτεί, δηλαδή να υποχωρήσει το οίδημα που εντοπίζεται ανάμεσα στα κύτταρα του επιφανειακού λίπους.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Με την εφαρμογή του ειδικού μηχανήματος διεγείρεται το λεμφαγγειακό σύστημα. Το σώμα δέχεται ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ για 20 με 40 λεπτά. Κάθε μονάδα του μηχανήματος φέρει μια εξελιγμένη συσκευή με εργονομική κεφαλή με κυλίνδρους που ελέγχεται από υπολογιστή, η οποία ταυτόχρονα ανασηκώνει και "κυλά" το δέρμα. Με αυτό τον τρόπο σπάνε ανώδυνα και σε βάθος οι "θήκες λίπους" και ενεργοποιείται η κυκλοφορία σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να οξυγονώνονται όλες οι στιβάδες δέρματος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

H διέγερση της λεμφικής κι αγγειακής κυκλοφορίας "πυροδοτεί" τον κυτταρικό μεταβολισμό, με αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα, η συνδυασμένη δράση στην επιδερμίδα και το χόριο συνεισφέρει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης. Έτσι επιτυγχάνεται αναδόμηση του συνδετικού ιστού, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την τόνωση του δέρματος. Το σώμα "σμιλεύεται" κι ανακτά τις γραμμές του. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται μετά τις πρώτες εφαρμογές, αλλά συνήθως χρειάζονται 5-6 επισκέψεις για να φανούν σημαντικές αλλαγές.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Το Ενδοδερμικό Μασάζ συνδυάζεται ιδανικά με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση για ταχύτερη και θεαματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η "Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία" αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης δραστικών συστατικών στο δέρμα, η οποία στηρίζεται στο φαινόμενο του ηλεκτρομετασχηματισμού.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής συχνότητας, οι μικροπόροι της μεμβράνης του κυττάρου γίνονται προσωρινά διαπερατοί και ανοίγουν, οπότε η απορρόφηση των ενεργών συστατικών που διοχετεύονται, πραγματοποιείται μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΥΤΑΙ

Οι ουσίες επιλέγονται ανάλογα με το πρόβλημα και το αποτέλεσμα και θέλουμε να πετύχουμε:

  • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
  • ύσφιγξη και ανόρθωση δέρματος
  • Βαθιά ενυδάτωση & λάμψη
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η "Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία" συνδυάζεται με την "Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση" για βέλτιστη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

ΝΗΜΑΤΑ PDO

Η εφαρμογή νημάτων PDO αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για την ανόρθωση και τη σύσφιγξη του χαλαρού δέρματος, στις περισσότερες περιοχές του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, εντυπωσιακά και η εφαρμογή γρήγορη και ανώδυνη. Η θεραπεία ενδείκνυται για την περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, του γόνατος και των βραχιόνων.

Τα νέα απορροφήσιμα νήματα από πολυγαλακτικό οξύ που χρησιμοποιούνται, κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό που περιέχουν τα ράμματα των χειρουργικών επεμβάσεων. Είναι ασφαλή για τον οργανισμό και απορροφώνται απ’τους ιστούς σε μερικούς μήνες χωρίς καμία βλάβη.

Η θεραπεία γίνεται με άνεση και χωρίς πόνο στο ιατρείο, χωρίς τομές ή τοπική αναισθησία, παρά μόνο λίγη αναισθητική κρέμα εάν χρειαστεί.

Η τοποθέτηση πολλών νημάτων δημιουργεί ένα υποστηρικτικό πλέγμα που προκαλεί ανόρθωση και προσφέρει στήριξη των ιστών. Ο οργανισμός απορροφά το υλικό των νημάτων και στη θέση του παράγει κολλαγόνο, δημιουργώντας στην πορεία ένα πλέγμα κολλαγόνου.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30’, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή κατά 20-30%. Η βελτίωση τις επόμενες ημέρες είναι διαρκής, λόγω της παραγωγής κολλαγόνου. Αμέσως μετά τη θεραπεία, επιστρέφουμε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1,5 χρόνο.

ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τσακάλωφ 8
210 36.13.858

ΓΛΥΦΑΔΑ

Α. Παπανδρέου 11
210 89.82.233

ΚΗΦΙΣΙΑ

Κολοκοτρώνη 5
210 80.19.141

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λ. Κηφισίας 32, (πύργος Atrina)
210 68.45.036

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μητροπόλεως 50
2310 282.550

ΡΟΔΟΣ

Αμερικής 42
22410 25.506