ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Τα SkourasMed, σε αποκλειστική συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, πραγματοποιούν μία σειρά ειδικών αιματολογικών εξετάσεων, μέσω των οποίων μπορείτε να γνωρίσετε πλέον την προσωπική σας προδιάθεση στην πρόωρη γήρανση και την πραγματική βιολογική σας ηλικία.

Βάσει των αποτελεσμάτων των ειδικών αναλύσεων αίματος και του γονιδιακού προφίλ, τα Skourasmed παράγουν εξατομικευμένα καλλυντικά που προσφέρουν στο δέρμα τα στοιχεία που χρειάζεται. Έτσι, η αντιγηραντική θεραπεία προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του κάθε ατόμου, με στόχο ένα δέρμα νεανικό, απομακρύνοντας τα σημάδια γήρανσης.

Καλέστε μας για να κανονίσετε σήμερα τη δική σας Μέτρηση Βιολογικής Ηλικίας και αντισταθείτε δυναμικά στη γήρανση του δέρματος.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

PCA SKIN

Στα SkourasMed, μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά που προτείνει η Αμερικάνικη Εταιρεία Πλαστικής Προσώπου, τα καλλυντικά της PCA Skin. H PCA προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες, χημικά peelings νέας γενιάς και προϊόντα περιποίησης δέρματος στο σπίτι, για μία σειρά δερματολογικών προβλημάτων, όπως είναι:

Παράλληλα, προσφέρει τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ηλικία.

  • η ακμή - η ροδόχρους ακμή
  • οι δυσχρωμίες - πανάδες
  • η πρόωρη γήρανση

Μάθετε περισσότερα: www.pcaskin.gr

IO COSMETICS

Τα ιταλικά καλλυντικά της ΙΟ σας προσφέρουν λύσεις για την καθημερινή φροντίδα του σώματός σας, από τα peelings δέρματος μέχρι τις ισχυρές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και του προβλήματος του τοπικού πάχους, που πλαισιώνουν τη θεραπεία που εφαρμόζουμε στο ιατρείο.

ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τσακάλωφ 8
210 36.13.858

ΓΛΥΦΑΔΑ

Α. Παπανδρέου 11
210 89.82.233

ΜΑΡΟΥΣΙ

Λ. Κηφισίας 32, (πύργος Atrina)
210 68.45.036

ΡΟΔΟΣ

Αμερικής 42
22410 25.506